ANAK ANDA MEMPUNYAI PERUT YANG SENSITIF.
Sebab itu lebih dari 80% kanak-kanak # akan mengalami isu penghadaman dalam hidup mereka. Ianya sangat merisaukan dan kami faham perasaan itu. Pilihlah susu formula kanak-kanak yang mudah hadam untuk memberikan anda ketenangan minda.
ENFAGROW A+ MINDPRO GENTLEASE
DIFORMULASI SECARA SAINTIFIK UNTUK
MUDAH DIHADAM
Enfagrow A+ MindPro Gentlease adalah satu-satunya jenama* yang diformulasi secara saintifik dengan protein separa hidrolisis (PHP) untuk mudah dihadam, MFGM dan tahap DHA saranan pakar ♦ untuk IQ & EQ lebih tinggi dengan kelebihan 5 tahun.
Formula biasa mengandungi protein biasa yang bersaiz lebih besar.
|
|
|
Enfagrow A+ MindPro Gentlease mengandungi PHP lebih kecil yang mudah dihadam dan diserap.
|
|
|
ANAK ANDA MEMPUNYAI PERUT YANG SENSITIF.
Bagaimana untuk membantu perut anak saya yang sensitif?
Bagaimana untuk menyokong penghadaman anak saya?
Apakah jenis protein yang sesuai untuk perut anak yang sensitif?
Dapatkan produk Enfagrow A+ MindPro Gentlease di:
Dan kedai ubat dan pusat bayi terpilih
♦ FAO/WHO menyarankan pengambilan DHA sebanyak 10-12mg/kg berat badan bagi kanak-kanak berusia 12-24 bulan atau 100-150mg DHA+EPA bagi kanak-kanak berusia 2-4 tahun.
▪ Berbanding formulasi Enfagrow A+ sebelum ini.
✝ Tuntutan berasaskan data yang terkumpul dan dilaporkan sebahagiannya daripada data yang disalurkan oleh Nielsen melalui khidmat penilaian runcit dan sebahagiannya daripada data yang diberi oleh lain-lain pembekal bagi segmen Nutrisi Kanak-kanak (ditakrif MJN) bagi jangkamasa 12 bulan Mac 2020 (MAT bergerak), bagi tumpuan geografi MJN yang ditakrif.
* Perbandingan dengan semua susu formula pembesaran yang mengandungi protein separa hidrolisis di pasaran setakat Mac 2022.
^ Berdasarkan penjejak 2023 MJN HCP Brand Health - laporan gelombang 9
# Data dalam fail.
Rujukan: 1. Veereman-Wauters G, Staelens S, Rombaut R, et al. Milk fat globule membrane (INPULSE) enriched formula milk decreases febrile episodes and may improve behavioral regulation in young children. Nutrition. 2012;28:749–52. 2. Dewettinck K, Rombaut R, Thienpont N, et al. Nutritional and technological aspects of milk fat globule membrane material. Int Dairy J. 2008;18:436–57. 3. Hussain G, Wang J, Rasul A, et al. Role of cholesterol and sphingolipids in brain development and neurological diseases. Lipids Health Dis. 2019;18(1):26. 4. Kwak HS, Lee WJ, Lee MR. Revisiting lactose as an enhancer of calcium absorption. Int Dairy J. 2012;22:147–51.