Enfamama A+

Enfamama A+

Enfamama A+ telah diformulasi secara saintifik untuk menyokong keperluan nutrisi ibu hamil dan yang sedang menyusu.

Untuk :
  • Ibu Hamil & Menyusu

Gambaran keseluruhan

Keperluan nutrisi ibu yang hamil dan menyusu meningkat bagi menyokong kedua-dua ibu dan bayi dalam kandungan pada waktu yang penting ini.

Perkembangan otak bayi dalam kandungan anda bermula semenjak dia masih janin. Sekitar trimester terakhir tempoh kehamilan, perkembangan otaknya akan berlaku dengan cepat seiring dengan perkembangan fizikalnya.

Dengan bekalan nutrisi dan rangsangan yang betul, anda dapat membantu menyokong pertumbuhan dan perkembangannya sejak dari awal kehamilan lagi.

Enfamama A+ dengan 360° DHA Plus mengandungi campuran nutrien yang unik:

Enfamama A+ dengan 100mg DHA & tinggi kandungan asid folik

KolinaKalsiumVitamin DZat BesiPrebiotik (inulin)

 

 

2 hidangan setiap hari.
Untuk seorang dewasa yang hamil dan sedang menyusu, pengambilan minimum untuk kesihatan optimum seorang wanita dewasa, dan perkembangan janin dan kanak- kanak ialah 300mg/hari EPA+DHA, dengan sekurang- kurangnya 200mg/hari ialah DHA. Rujukan: FAO 2010. Fats and fatty acids in human nutrition. Report of an expert consultation. FAO Food and Nutrition Paper no.91, FAO: Rome.
pPerbandingan dibuat dengan jenama susu ibu hamil lain yang ada di dalam pasaran pada September 2017 (Kandungan Kolina Enfamama A+: 560mg per 100g serbuk susu)

Saiz yang Ada

Nutrien dan Bahan-bahan

NO DATA AVAILABLE

Penyediaan

NO DATA AVAILABLE