Enfagrow A+ MindPro Langkah 5 (6 tahun dan ke atas)

Enfagrow A+ MindPro Langkah 5 (6 tahun dan ke atas)

Enfagrow A+ MindPro Langkah 5 dengan MFGM Pro dan 40% lebih DHA^ adalah susu tepung yang diformulasi secara saintifik untuk kanak-kanak berumur 6 tahun dan ke atas.

Untuk :
  • Kanak-kanak berumur 6 tahun dan ke atas

Gambaran keseluruhan

Berikan anak anda pemakanan dan rangsangan yang betul untuk ketahanan dan perkembangan intelektualnya kerana masa depannya dibina hari ini. Enfagrow A+ MindPro MFGM Pro dan DHA PLUS, satu penemuan baru dalam pemakanan kanak-kanak dan megandungi 60% lebih tinggi DHA^ yang memenuhi saranan pakar#.

Kajian saintifik menunjukkan bahawa MFGM & DHA membantu menyokong perkembangan mental dan emosi1. Enfagrow A+ MindPro Langkah 5 mengandungi MFGM Pro,105mg DHA#, FOS,Yis Beta-Glukan, dengan Kolina, Iodin, Vitamin A, Vitamin B12, Zink & Zat Besi & Tanpa gula tambahan*.

Enfagrow A+ Step 5 for MalaysiaEnfagrow A+ Step 5 for MalaysiaEnfagrow A+ Step 5 for MalaysiaEnfagrow A+ Step 5 for MalaysiaEnfagrow A+ Step 5 for Malaysia

Kajian menunjukkan bahawa MFGM dan DHA membantu menyokong:

Jadi, anak anda dapat menikmati lebih banyak hari pembelajaran.

 

^Polidekstrosa
Frukto-oligosakarida
Dalam 3 hidangan setiap hari
Berbanding formula yang sebelum ini.
#FAO/WHO mengesyorkan pengambilan DHA diet harian sebanyak 200-250mg DHA+EPA untuk kanak-kanak 6-10 tahun.
Untuk Enfagrow A+ Langkah 3. sebanyak 10-12 mg/kg berat badan untuk kanak-kanak berumur 12-24 bulan atau 100- 150mg DHA+EPA untuk kanakkanak berumur 2 tahun dan ke atas. Rujukan: FAO 2010. Fats and fatty acids in human nutrition. Report of an expert consultation. FAO Food and Nutrition Paper no. 91. FAO: Rome.
*Pernyataan *Mead Johnson & Company berdasarkan daripada sebahagian data yang telah dilaporkan oleh Nielson untuk kategori Children’s Nutrition Milk Formula yang dikutip daripada rangkaian runcit di 27 negara selama 12 bulan yang berakhir pada June 2016.

Saiz yang Ada

Nutrien dan Bahan-bahan

NO DATA AVAILABLE

Penyediaan

NO DATA AVAILABLE